Friday, June 25, 2010

Practical Oh Practical...


Akhirnya...saat dinanti telah tiba.skali lagi nak kena practical..aiseh(-_-')

Walaupun dulu da jalani 2bulan yang panjang..gua bilang kali ini juga perkara sama akan berlaku..
Tapi jangkaan gua meleset sama skali...


1st gua dtang sini, awal2 pagi gua da kena sound.Kes nye..gelak masa senaman pagi...panas lak rasa pagi tu.ye la..tiap2 pagi ada senaman pagi cakap geng gua yang semangat datang pada masanya..hoho
gua mana leh datang awal2 nih...bak hukum rimba,kita kena anto orang dulu riki kawasan..kah3:'D
tp xpe...mamat yang sound gua tu nnt wa letak dalam ni jugak gambo dia..
papehal,tempat ni memang best pada pendapat gua.sedar xsedar..da nak abis praktikal.Brother yang sound gua masa senaman ritu pun da berbaik ngan gua..(nk tutup kes la cite ni)

Im very appreciated for giving me the chance to have my practical training in here<--ala3 omputis skek:-P

nota ringkas:- abg senaman,jgn marah2 saya ye..ni pendapat peribadi je..wink3;-)

2 comments:

  1. hahaha...bz ma..nk kena stadi lebey..final year student katakan:-p

    ReplyDelete